دانلود پاورپوینت آشنايی با نظام مشاركت و حلقه های كنترل كيفيت QCC تهيه و گرد آوری كارشناس مديريت جهت رشته مدیریت در قالب 47 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش 

 

 

 

اكنون كه سياست دولت ج . ا . ا . بر جلب مشاركت مردم در اداره امور قرار گرفته جا دارد همزمان با آن در راستاي سياست تحول در نظام اداري كشور , مشاركت كاركنان در تصميم گيري و اداره امور به طور جدي مد نظر قرار گيرد .

 

خوشبختانه چنين درايتي درمصوبه مورخه 1377شورايعالي اداري درخصوص استقرار نظام پذيرش و بررسي پيشنهادها در سازمانهاي بخش دولتي ايران كاملاً عيان است . 

مشاركت در اداره امور از دير باز كه گروهها و سازمانهاي انساني بوجود آمدند , مورد توجه بوده و به عنوان يك پديده نوين در مديريت تلقي نمي گردد , بلكه در طول تاريخ از اين اصل كمابيش پيروي شده است و برخي مكاتب خاصي بر ‌آن داشته اند . ولي بررسي علمي اين پديده انساني بعد از انقلاب صنعتي مورد توجه جدي قرار گرفت .

 

سير تكوين مديريت مشاركتي

مشاركت يك مفهوم قديمي است كه ريشه در اداره امور عمومي و افكار مذهبي دارد . به عنوان مثال , مشاركت بر مبناي مشورت در اسلام تحت عنوان
“ شورا” مورد توجه جدي قرار گرفته است . قرآن كريم به طور صريح مديران را مكلف مي كند در اموري كه نياز به تحقيق و تفحص دارد بر مبناي مشورت به تصميم گيري بپردازند .

 

 

به هر حال , مديريتي مشاركتي عليرغم قدمت تاريخي خود , بعد از انقلاب صنعتي به صورت علمي مورد بررسي قرار گرفت . پيدايش نظريه هاي
كلاسيك , ساختار , تخصص گرايي , عقلايي بودن , و نظم و ترتيب را در سازمانها موردتاكيد قرار دادند (ويلسون و روزبلفلد , 1990) تضادهايي كه فلسفه كلاسيك با روح و روان انساني داشت , موجب گشت توجه به روابط انساني معطوف گردد . در سال 1972 التون مايو(اوبرايان,1984) و همكارانش سعي كردند بين شرايط كاري و بهره وري رابطه اي پيدا كنند .

 

 


عنوان :

مقدمه

سير تكوين مديريت مشاركتي

تعريف مشاركت

فلسفه مديريت مشاركتي در بخش دولتي ايران

درجه مشاركت

نمودار شماره 1-4 . درجات تصميم گيري مشاركتي

فرمهاي مشاركت

برنامه پيشنهادها

پيش نيازهاي تصميم گيري مشاركتي

فرم پيشنهادها

پاداش در نظام پيشنهادها

چگونگي پروراندن ايده ها