هدف از این تحقیق بررسی مشتری مداری و گسترش فرهنگ آن با فرمت docx در قالب 20 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

2-1-1- تعریف مشتری

2-1-2- تفاوتهای کالا با خدمات

2-1-3- انواع مشتری

2-1-4- اهمیت مشتری

2-1-5- نیاز مشترى

2-1-6- كسب رضایت مشترى دو شرط اساسى دارد

2-1-7- مراحل ایجاد و گسترش فرهنگ مشتری مداری

2-1-8- انواع دسته بندی مشتریان

2-1-9- درجه بندی مشتری و نوع رفتار او

2-1-10- مفهوم مشتری

2-1-110- نیازها و انتظارات مشتری

2-1-12- به طورکلی نیازها و توقعات مشتریان بیشتر حول محورهای زیر است

2-1-13- مهمترین اثرات رضایت مشتری بر فرایندهای سازمان

2-1-14- ازنظر موسسه، رضایت مشتری حاصل یک سیستم سه قسمتی است

2-1-15- فرایند ارزیابی رضایتمندی، حداقل بر دو عامل مداخله‌گر تاكید دارد

2-1-16- ابعاد رضایت مشتری

2-1-18- مدل‌های شكل‌گیری رضایت مشتری

2-1-19- مدل‌های سنجش رضایت مشتری

منابع

 

 

 

در فرهنگ بازار، مشترى فردى است كه توانایى و استعداد خرید كالا و یا خدمتى را داشته باشد. كه این توانایى و استعداد به صورت توأم در فرد بروز كرده و انتخاب و عمل خرید انجام مى پذیرد. در این فرهنگ و دیدگاه ، مشترى فرد هوشمند و دانایى است كه درباره تأمین نیازهاى خود به خوبى مطالعه و بررسى مى كند و با ارزش گذارى و درنظر گرفتن امكانات و استعداد خود به انتخاب مى پردازد.مشتری كسی است كه سازمان مایل است با ارزشهایی كه می آفریند بر رفتار وی تاثیر گذارد(کاوسی و سقایی، 1388)  مشتری مشتریی است حقیقی یا حقوقی که ما به طور مستقیم یا غیر مستقیم کالاها و خدمات خود را به او عرضه می کنیم.

 

 

 

با توجه به گسترش بازارهای جهانی و حضور رقبای متعدد، فعالیت شرکت‌ها برای دستیابی به سهم بیشتری از بازار به شدت افزایش یافته است. در این بین یافتن بهترین راه برای جذب و نگهداری مشتری همواره مورد سوال بوده است. تحقیقات نشان داده‌ است که حفظ مشتریان قدیمی و وفادار بسیار اقتصادی‌تر از جذب مشتریان جدید است. بهترین برنامه‌ی وفاداری، صرفاً از طریق جلب توجه و رضایت او، به دست می‌آید. دیگر برنامه های وفاداری از قبیل هدایای تبلیغاتی، جوایز و غیره صرفاً موجب تفاوت‌هایی جزیی و کم اهمیت می‌شوند(حقیقی كفاش و همکاران، 1389).

 

 

 

حفظ مشتریان کنونی در بلند مدت‌، نسبت به جلب مستمر مشتریان جدید،ویا برای جایگزینی مشتریان از دست رفته، سودمندتر است. مشتریانی كه رضایت زیادی از سازمان دارند، تجربیات مثبت خود را برای دیگران بیان می‌كنند و به عاملی برای تبلیغ سازمان می‌شوند؛ كه در نتیجه هزینه‌ی جذب مشتریان جدید را كاهش می‌دهند. این مطلب بویژه برای ارائه‌دهندگان خدمات حرفه‌ای بسیار مهم است زیرا شهرت و خوشنامی و بیان مزایا و نكات مثبت آن‌ها از سوی دیگران منبع اطلاعات كلیدی برای مشتریان جدید است.