فصل دوم پایان نامه و پیشینه نظری اعتماد به نفس جنسی عنوان این پژوهش می باشد که در ان به مبانی نظری و پیشینه تحقیق می پردازیم.

 

 


مفاهيم اوليه اي كه در روان شناسي مورد بررسي قرار گرفته، غريزه جنسي، انگيزه جنسي، ميل جنسي و رفتار جنسي است كه توجه بسيار از روان شناسان را به خود جلب كرده است. مكتب تحليل رواني فرويد، از جمله مكاتب عمده و مهمي است كه به اين موضوع پرداخته و بسيار از مشكلات بشر را ناشي از عدم ارضاي ميل جنسي دانسته است. براساس نظريه فرويد، انگيزش جنسي يكي از نيازهاي مهم زندگي به شمار رفته و بخش عمده اي از انرژي حيات را به خود اختصاص داده است. (كجباف، 1378).

 


دوستي، عشق و محبت از انگيزه زندگي نشأت مي گيرد و در ديدگاههاي مختلف روان شناسي تفاسير متفاوتي در مورد عشق و محبت، رفتار جنسي و چگونگي ارضاي آن مطرح شده است. نظام هاي متفاوت روانشناسي به تبع اصول و سازه هاي بنيادي خود، ميل جنسي را به شيوه هاي خاص خود و در بعضي موارد در تضاد با نظام هاي ديگر تبيين كرده اند. گرچه نخستين بررسي ها در زمينه مسائل جنسي به سالها پيش از فرويد برمي گردد، ولي اين حوزه با معرفي نظام روان تحليل گري توسط فرويد و تأكيد اين نظام بر جنسيت به عنوان يكي از پايه هاي بنيادي شخصيت متحول شده است. ديگر جنسيت نه به عنوان يك كشاننده يا سائق بلكه به عنوان يك دامنه يا گستره مورد نظر است كه تحقيقات دانشمندان زيادي را در رشته هاي گوناگون به سوي خود معطوف كرده است. امروزه به طور قطع مي توان گفت كه ميل جنسي به وراي مرزهاي روانشناسي كشانده شده و به يك گفتمان تبديل شده است. كه لزوم بررسي همه جانبه آن اجتناب ناپذير است (يوسفي، 1384).

 

 

 

 

فهرست مطالب
چکیده: 
تعریف نظری اعتماد به نفس جنسی
تعاریف عملیاتی اعتماد به نفس جنسی
فصل دوم: پيشينه و ادبيات پژوهش 
مقدمه 
اعتماد به نفس جنسی جنسي 
الگويي که نقش رويدادهاي شناختي را در تعيين نابهنجاري رواني- جنسي نشان مي دهد 
واکنش ها و پاسخ هاي جنسي انسان 
مرور  تحقيقات و مطالعات انجام شده 
تحقيقات انجام گرفته در خارج از کشور
تحقيقات انجام گرفته در داخل از کشور 
بحث ونتيجه گيري از تحقيقات انجام گرفته 


منابع و مآخذ
منابع فارسی    
منابع انگلیسی